Om Malene

Senest opdateret 22-11-2015.

Mit navn er Malene Matzen, og jeg er en 20-årig pige (13. september 1995), der er født og opvokset i det sønderjyske. I de 19 år, jeg boede i Sønderjylland fik jeg spillet en smule teater og gik i 2013-2014 på musicaluddannelsen Als Performance Akademi. Dog manglede jeg virkelig at kunne udfolde mig som skuespillerinde, så i november 2014 flyttede jeg til Aarhus for at søge flere udfordringer og muligheder. I Aarhus fik jeg lavet nogle forskellige serie- og filmproduktioner, samt sangundervisning.

På nuværende tidspunkt er jeg bosat i Fredericia, hvor jeg har min daglige gang på Højskolen Snoghøj på Skuespiller Base Camp 15-16 (SBC). Det er et stort eventyr, hvor jeg hver evig eneste dag kan få lov til at spille teater, synge og danse – her er en fantastisk mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig selv. Ugentligt har jeg 12 timers drama, 4 timers dans, 1 1/2 times talelære og 1/2 times solosang (+2 timer SSB og kor).

Jeg er en meget kreativ sjæl, der er dynamisk engageret og passioneret omkring alt, hvad jeg brænder for. Helt fra jeg har været ganske lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville dyrke skuespillet. Dog var det først, da jeg gik på Hoptrup Efterskole 12/13, at jeg for alvor fandt ud af, at det var at performe, jeg skulle – ligegyldigt hvad. Jeg er en meget imødekommende og smilende person, der gerne tager en udfordring op.

Helt fra jeg har været ganske lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville dyrke skuespillet. Dog var det først, da jeg gik på Hoptrup Efterskole 12/13, at jeg for alvor fandt ud af, at det var at performe, jeg skulle – ligegyldigt hvad.

For at få et større indblik i mine erfaringer og kompetencer, kan I tjekke mit CV ud (klik HER for at blive videresendt dertil).

Oktober 2015